skriver när jag är frisk.

Har inget roligt att skriva om nu när jag är sjuk så därför väntar jag tills jag är frisk ,så vi hörs om några dagar igen !

dålig dag..

Har inte orkat blogga så mkt idag har haft 39,8 i feber.. Så jag har mest sovit hela dagen. Men imorse hade mamma ringt vårdcentralen så jag åkte dit vid 9 ,dom tog ett prov i halsen och klämde lite . Men dom såg inget så vi åkte hem igen,jag somnade. Lite senare ringde mamma till sjukvårdsupplysningen och fråga om vi kunde göra något så då fick jag en tid 17.15 så vi inte in till stan dom tog stick i fingret,lyssna på lungorna och hjärtat,kolla i öron och hals. Men allt såg bra ut jag har troligen bara influensa med hög feber så det gäller bara att vila,dricka mycket vatten och ta febernersättande. Kom hem vid 6 och nu har jag vilat och ätit lite vindruvor ska fortsätta att halvsova lite. Förresten klara Victor moppeprovet idag ,grattis gubben !!

bafucin & ipren !

Tog en ipren för en stund sen så nu har jag bara 38,2 :) Har även tagit en bafucin till halsen så nu känner jag mig lite piggare igen ! Ska troligtvis till doktorn imorgon.

kul.

39,4 i feber .. Ska ta mig en ipren och sen sova. Skriver när jag mår bättre.

klippa mig.

Mår inget vidare skitont i halsen och feber, Hade beställt klipptid idag med som jag måste på för jag får ingen tid på längre annars men tar en treo sen så jag orkar med det. Men vi hörs !

sjukling !

Både Anna och jag vaknade med feber och halsont imorse så blev en lugn dag liggandes i soffan och glo på film. Lina åkte hem vid 12,carro vid 3 och Anna vid halv 5. Tack för kvällen i går tjejer,sjukt kul ! <3 Blev inte så mycket bloggande idag för jag inte har orkat och så,men tänkte iaf sova nu ,hemma från skolan imorrn.

lyckad kväll.

Oh vad kul vi har haft ikväll ! Tack vare mina underbara tjejer :) Men nu ska vi ta och sova innan vi slocknar sittandes haha. Godnatt !

städat.

  • Har städat klart nu dammsugit och tvättat golvet i hela huset nu och så har jag duschat med så nu är både jag och huset fräscht ! : ) Har sminkat mig lite också med fortsätter med det lite senare och så ska jag fixa håret lite grann sen kommer då Anna,carolina och lina hit då fixar vi tacos och har myskväll med film och snacks ! . Grym kväll ! Pussis !

godmorgon !

Vaknade för en timme sen, har sett lite på tv nu. Ska snart äta frukost. Blir att städa i ordning lite sen och duscha till tjejerna kommer vid 5 :) Hörs senare !

fredag.

Blev ingen bild på dagens outfit idag heller har varit helt off har det känts som. Har haft ont i huvudet i stort sätt hela dagen. Nu har jag precis sätt high School musical 3 hehe. Men jag ska sova nu snart är trött till tusen och så måste jag ju vara pigg och glad när mina fina tjejer kommer hit imorgon ! <3

en trött linnéa !

Sitter på bussen och nästan somnar. Försov mig idag med ännu mera än igår hade bara 25 min på mig. Hoppas på att dagen går fort för sen följer jag troligtvis hem till Anna med carro :) Sen 6 bussen hem ikväll. Men vi hörs senare,dagens outfit kommer kanske sen med hann inte med de nu på morgonen.

stallet,äta,duscha & sova !

Åkte hem till lina efter skolan,sen upp till stallet på direkten va inne hos lammungarna som ni får se bild på när jag får dom av lina. Tog en lugn & mysig barbacka ritt idag ! Vid 8 kom mamma , åkte hem och käka makaroner och köttbullar. Sen hoppa in i duschen och nu sova. Så jävla skönt med fredag. Och vad KUL jag ska ha i helgen <3 Hörs godnatt !

pluttisar <3


hata torsdagar !

Kul med en timme so och sen 5 min rast och nu 55 minuter svenska .. Torsdagar är den värsta dagen på hela veckan i skolan ,hatar dom verkligen ! Resten av dagen är det franska , idrott,svenska igen och sista lektionen no .. Låter kul va ? Men nu börjar svenskan vi hörs !

dagens outfit.

  • Tröja - gina Linne under - hm Leggings - ullared hehe.

kort inlägg.

Får ingen bra bild på dagens outfit så jag sliter i det. Orkar inte blogga .. Skolan var bra idag ! Va även med Anna och carro efter skolan :) Men vi hörs imorrn.

på musiken.


onsdag 19 januari

Hann inte ta någon bild på dagens outfit för jag försov mig lite nu på morgonen. Men kanske tar en bild i skolan som kommer upp senare idag. Aja ska byta buss i Norsholm nu ! Höres.

18 januari

Skolan var väl okej,gick upp till stallet efter skolan på en isbana som man höll på att ramla och slå ihjäl sig på ! Men iaf kom upp till stallet utan några brutna ben:) Fixa bara iordning allt och sen tog in poppe och myste tills mamma kom och hämta mig. Var bara hemma en liten stund sen följde jag med pappa och handla lite saker och hämtade syskonen. Sen hem och käka. Har även duschat och spelat tv spel med mois. Nu har jag precis pluggat lite på engelska glosorna och pratat med farmor i telefon. Tänkte kolla lite bloggar och så sen försöka sova tidigt ikväll så jävla trött på morgnarna. Ingen findus imorrn heller för jag har bara Poseidon nu,så vet inte vad jag ska hitta på kanske blir tjejerna vem vet ?<3 Kan bara säga att jag längtar till helgen ! Aja godnatt med er :)

TRÄNINGSVÄRK!

Sen idrotten haha som jag trodde. Sitter iaf på bussen nu. Kort dag så det är skönt efter skolan åker jag till stallet.

en suddig dagens outfit.


so:n klar !

Har precis blivit klar med so:n så nu tänkte jag kolla lite bloggar sen sova. Imorn blir det att åka upp till poseidon. Så vi höres imorgon.

pannkisar.

Blev inte att jag följde med Anna till stallet,för jag skulle hem så pappa.. Gör inte så mycket nu .pappa håller på och lagar pannkisar så vi ska väl äta snart. Ska även göra klart so:n tills imorgon.

råka ta bort inlägget från franskan,så dom kommer nu igen..


idrott..

Helt slut i kroppen,hade styrketräning ! Fy kommer inte kunna gå imorgon .. Haha men nu har jag franska eller arbetspass för Annika är borta. Kanske följer med Anna hem efter skolan med carro.

dagens outfit.


natti..

Har inte gjort alls mycket idag. Va ute lite förut . Senare såg jag på ponnyakuten och solsidan. Tänkte sova nu är ju skola igen imorn. Godnatt !

bilderna.

<3

godnatt.

Orkar inte skriva .. Ont i huvudet och magen så ska sova nu ! Lägger in bilder från igår och idag imorgon ist.

stan.

Väntar på tåget med Anna och carro nu ! Åker in till stan och bara går runt och pratar om de som har hänt. Vi sviker dig iaf inte Anna !<3

film med my twiniii !


mot skolan

Sitter på bussen som snart svänger ner till station. Snart kommer Anna och carro på med :) Vi tre står i cafeterian idag ,skönt !!

dagens !

Halsduk - cubus (älskar den därför har jag den mycket ) T-shirt - ullared hehe. Svart tröja- cubus Leggings - julklapp av mamma Armband - julklapp av Anna

dagens outfit !

Stallet nu !

godmorgon !

Färdig och klar så går ner till bussen nu ! Upp till Poseidon efter skolan :) Kör på uppsatt idag med = dålig hårdag ! Aja nu kommer bussen .

stallet nu.

Åker upp till findus nu ! Skriver sen.

dagens outfit.

Halsduk - cubus Stickad tröja - gina Linne - gina Leggings -gina Ser lite rolig ut men de bjuder jag på hehe.

bussen

Gick precis på busssen. Kör på uppsatt idag,skickad kort tröja,svart linne och lackleggings +halsduk Kommer bild sen så får ni se bättre . Upp till findus efter skolan med sen :) Höres !

kryper ner i sängen nu.

Precis läst saga för min lillasyster så jag tänkte sova nu snart har ont i huvudet och magen så då är de ju lika bra att sova ;) Imorn ska jag upp till stallet med lina E

en halvtimme senare.

Bussen kom inte upp från en backe så fick ta en annan buss till Norsholm och sen byta till min buss. Men iaf nu är jag hemma alldeles själv så jävla skönt ! Så jag håller på att se på Remember Me med min katt som äter majs i mitt knä.

första dagen avslutad.

Nu snart är skolan slut om 18 minuter. Dan har gjort jävligt fort men de är väl för att vi slutar tidigt hehe . Tar bussen hem efter skolan och inte gör någotting . Men vi hörs hemma !

godmorgon.

Sitter nu på bussen och ska snart byta till 484 i Norsholm och då åker jag till skolan. Skönt att de är tisdag = slutat kl 12.50 :) Har inget mer att skriva nu så vi hörs senare istället !

måndag.

Victor klara tyvärr inte förarprovet han hade bara 2 fel ifrån så nästa gång klarar du det grabben ! :) Har inte gjort något speciellt mer än följt med victor då. Såg på sommaren med Göran förut med och Victor och jag har precis sett klart på beck så nu tänkte jag sova eftersom det är skola imorn.. Så bloggar mer imorn godnatt !

LYCKA TILL VICTOR ! <3

Sitter här och väntar på att Victor ska bli klar med sitt förarprov , LYCKA TILL NU VICTOR DU KLARAR DET ! hoppas verkligen att han klarar det nu <3

bild by anna lingblom

Ska sova nu och imorgon ska jag träffa Anna godnatt ! Bild på Sickan <3

söndag.

Har inte bloggat så mycket idag pga att jag inte har haft något speciellt att blogga om men nu sammanfattar jag lite av dagen. Carro och jag vakna runt halv 11 tror jag,gick upp och åt frukost då ,sen såg vi på bröllopsfotografen,carro åkte hem runt 12 tror jag. Så då såg jag klart på filmen och sen satte jag mig vid datan ett tag .. Sen stallet vid 3 fixa bara ordning eftersom det är skridskobana på vägarna ! Så då går de ju inte att rida. Kom hem runt halv 5 sen och åt mat. Och nu har vi haft det lite söndagsmys med popcorn & godis . Till det såg vi på jönssonligan haha. Och nu snart tänkte jag sova så jag inte sover så länge imorn dagen innan skolan ..

fredagens outfit.

den kom ju aldrig upp igår så den kommer nu !



tröja: gina

linne under: hm

leggins: gina


nu dra jag till stallet hörs när jag kommer hem igen! : )

filmmys med familjen och carro!

Kommissarie späck nu !

besök ! : )

Snart kommer Carolina hit och sover här :) Får se vad vi hittar på. Ligger här med tom mage också och väntar på kyckling och ris! Så hoppas de är klart snart :) Nu ska jag ladda ner musik till victor så hejdå ! :)

Lördag.

Vakna vid halv 11 idag. Har varit och hämtat Hugo förut med,vi har varit ute med han i snön ett bra tag så nu känns det i vaderna kan jag lova ! Blir väl en tur till sen eftersom han ska sova här inatt. Carro kanske kommer senare också :) Men vi hörs senare,gårdagens outfit kommer upp sen med :)

bloggar mer imorrn.

ska dra mig och se på tv tänkte jag sen sova !

hejs:)

Easy A

kom hem från bion för några timmar sen.
lite långtråkig ibörjan men blev bättre framåt slutet.
haha för att alla skulle få sitta brevid varandra så satt anna och jag i trappen och lina och victor på stolarna bakom oss ;)
så kan man ju också göra om man vill heheh ;)
men iaf bion var slut runt halv 9,
gick ner till station på direkten och tog 9 tåget hem.

tack för en mysig kväll ! ♥

gratis spotify premium.

http://www.streaminvite.com/ref/5216'



det nya.


pizza och anna.

mamma ringer och beställer pizza nu,
och så hämtar vi anna panna på samma gång hon sover här inatt,
blir mys mest skulle jag tro, ska få dig på andra tankar gumman !  ♥

men vi hörs senare !

puss ♥

haha..

åkte till stallet runt 11 idag,
fixade bara iordning,red inte pga vädret..
fy fan va de snö imorse.
haha + att vi körde ner i diket tack vare mig när vi skulle till stallet,
så jag och lina fick putta på.

vi mötte en bil så pappa fick backa.

pappa- går de bra på din sida linnéa?
jag- ja det går bra backa du.
just då när jag säger det tror ni inte att vi åkte ner i diket och och fastna haha.

pappa- ja det gick ju jättebra linnea!

så gick han ut och jag börja skratta lite lätt,
så öppnar pappa dörren och säger ,
släpp telefonen nu och gå ut och vi putta så då gjorde vi det.
kom först inte upp för vi bara gled,
men till slut så gick det:)




precis så här ståg vi men bilder är tagen från google.

lite nytt.

Fick med mig lite grann hem idag som som de kommer bild på imorn eller så för jag orkar inte nu. Orkar egentligen inte blogga alls , Men har precis beställt mobil fodral och mobil väska på skal-man.se Rätt bra sida faktiskt så om ni behöver nåt till era mobiler kolla in där ;) Ska iaf sova nu är astrött. Imorn blir det iaf stallet med lina runt 11, Sen vidare till Anna och sova där :) Vi hörs imorn ! Natti :)

segt att gå upp i morse..

Skulle ju egentligen gått upp 9 men kom inte upp fören 10, Men iaf nu åker vi till ingelsta shopping och köper hem lite nytt till garderoben! Det är ju inte helt fel :)

glömde..

berätta vad som hände när jag färgade håret..
tror ni inte att vattnet tar slut när jag håller på att skölja ur färgen eller !?
jag bara:va fan ska jag göra nu då!?
så jag fick gå ut i köket och skölja i iskallt vatten för det fanns inget varmt.
men som tur var kom vattnet i badrummet tillbaka efter en stund :)
aja nu ska jag inte skriva fler inlägg hejdå !


min söta bror.



hihi victor,han ville att jag skulle lägga ut en bild på honom gullet ♥


ingelstad shopping.

ska ta och sova nu snart ska upp skapligt imorrn
för moa och jag ska åka till maxi och kolla på kläder och så, mysigt ♥
imorrn bär det av hem också,pappa är frisk !
ska även upp till stallet ♥

hörs mer imorrn!

godnatt :)

en gammal bild på moa.


julklappar..

haha bättre sent än aldrig..
har inte haft tid eller tid.
inte alla julklapparna men några kommer upp nu.

av mormor:



av carro :



av anna :



av denize :


+ en rosa eyeliner som jag glömde ta kort på.

av lina :



av mankan och veronika :

varma ridskor till stallet !

av victor:





av mamma och pappa fick jag ju mobilen och remember me.
farmor,mona,mattias,morfar fick jag pengar ifrån.
och lite sånt..


bilder från babyl house med tjejorna.

haha aldrig kan vi vara seriösa xd
men det kan vara rätt så kul, haha eller vad säger ni tjejer ? :)
men iaf vi åt kyckling och fläskfilespätt med pomme,och kulglass till efterrätt mums ;)



färgat håret.


innan färgning






efter färgning


resturang.

Sitter här nyduschad och fräsch. Ska snart fixa mig och så sen blir det att möta Anna och carro nere vid resecentrum och då går vi och äter på resturang,det blev så ist för bio och stan :) Men måste gå och blåsa håret nu ! Hörs senare :)

godmorgon.

Har precis vaknat , Ska väl vakna till lite och sen gå upp och äta frukost så småningom.

the heartbreak kid.

Har precis sett klart på den filmen, Rätt bra och roligt film hehe. Ska iaf sova nu godnatt ! Imorn blir det somsagt stan med Anna och Carolina :) Hörs mer imorn.

bloggdesign.se

blir den här designen ännu en gång,
hade ju den här på min förra blogg som jag råka ta bort.
men anna skulle fixa min design så har den här så länge :)

mobilbilder.


 


vågar jag ?

vet i fan inte om jag vågar färga till den här hårfärgen längre?
vad tycker ni? :)
rädd för att de ska bli för rött..
aja kanske vågar till slut iaf,man måste ju våga chansa här i livet hehe ;)


gamla bilder.

kolla på massor gamla bilder igår och idag så här kommer några av dom :)

bild 1 : denize haha. (kusin)

bild 2: moa och hugo (lillasyster och farmors hund )

bild 3 : jag,moa och victor.

bild 4: morfar,morbror& pappa

bild 5: bror och jag



3 januari 2011

Sitter i bilen och väntar på att mormor,victor och moa har handlat klart. Anna och carro sov ju hos mig inatt, Vi såg på allt för min syster och Hannah Montana the movie hehe. Pappa kom även hem med magsjuka igår kväll när han kom hem från jobbet,skönt att sova hos mormor då i ett par dagar. Imorn blir det troligtvis stan och bio med Anna och carro :) Och nån annan dag i veckan bio och kanske gå lite på stan då också med lina :)

2 januari

Håller på att hjälpa Victor att plugga moppe, Så jag ska fortsätta med det nu snart. Va i stallet förut med red inte för poseidons hovar är trasiga så Annlisett ville inte att jag skulle rida. Sov hos Anna inatt med åkte till mc Donald igår kväll och lite så. Nu snart kommer Anna och carro hit dom sover här inatt :) Blir filmmys och lite så.

anna och carro :)

Påväg hem till Anna nu där carro också är Sover där inatt,mysigt <3 Hörs senare kanske oms jag har lust haha ..

1 januari 2011

Somna runt 4 kanske ? , Vakna runt halv 12 typ. har ätit frukost och så nu. Får se vad vi gör sen. Skulle träffa Anna och carro sen med <3

lyckat.

Började snöregna när vi skulle skjuta upp raketer,så det funkar knappt att tända dom men några fick vi upp. Men resten åker upp imorn . Men orkar inte blogga mer idag så jag säger godnatt nu så hörs vi imorn :)

2011 !

Nu ska vi ut och smälla raketer ! Gott nytt år folk :)

RSS 2.0