kollar på moas fotbollsträning :)


tog en långpromenad med Harry på 2 timmar <3


dålig uppdatering !

Har inte orkat blogga, men bilderna får berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna, nu är jag hemma hos lina, vi ska väl ta & sova snart !

stan idag med bästa amanda ! <3


skolavslutningen & liseberg


harry & moa :)


klassresa med 9 C :D

Påväg till skolan nu för att sen åka med klassen till Finspång , sover där . Bloggar nog kanske senare eller imorgon hejs ! :)

gårdagens outfit.


gick med Denize på stan igår :)


måndag : )

Gick upp halv 10 idag, saknade Jessica Kom till mig lite efter 10 :) Vi typ va ute & prata en hel del, vid halv 1 åkte vi till Norsholm & åt en glass & prata Hihi , den människan är för bra, inte klokt vad jag har saknat henne ! Jessica åkte hem sen vid halv 2 för hon skulle spela match. Så jag åkte hem jag med & hjälpte pappa med hundgården, nu ser jag på beck , ska snart ta & lägga mig. Godnatt !

färgar håret rött igen.


you'll be in my heart ♥


godmorgon : )

Lina & jag var ute & gick igår kväll med tara, och lyssna på gamla barnlåtar , väcker minnen från barndomen Hihi, sjöng till "on my Way " i björnbröder & " you'll be in my heart" i tarzan. Skithärligt att gå runt & sjunga på högsta volym Haha ! Sen vid halv 1 kanske satte vi på the last Song,sjukt bra film de där ! Nu har vi precis ätit frukost & nu ska vi Slå på en film & lata oss lite , sen ska jag hjälpa lina & plugga, snäll som jag är Haha ! Vi hörs senare :)

nu tacos, sen mys vid bryggan med A,L&C !


det är svårt att inse att du är nån helt annanstans !

Va ju uppe i stallet , oh Fy vad tomt det är utan Poseidon ! Jag kan inte fatta att han är borta i från ulberstad ?! Vart jag än kolla så såg jag honom i mina ögon , men när jag titta igen va han borta... Det kommer att ta tid innan jag kommer inse att han inte kommer komma hem igen. Han är där & jag är här . Jag saknar redan att känna hans närhet & att pussa på hans mjuka mule ! Poseidon i sitt nya hem.

stackars dig lina !


På slusscafét

Lina, Victor & jag tog en varsin glass, mums. Nu har Victor tagit moppen till Emil & vi ska cykla upp till stallet nu :)

4 juni

Lina , Victor, Tara & jag ligger nere vid bryggan i Norsholm, vi har badat & solat i några timmar nu.härligt ! Ska upp till stallet sen, lina har tuvan.

jeansklänning.

Nu ska jag ta och sova, imorn blir det myskväll hos lina med a&c ! <3

9C's klasströja !

Så jävla fin & mysig ! Jag har redan lyckats skita ner den på nåt konstigt vänster ;)

mina presenter !

Tack alla för presenterna, fått massa kläder , småsaker & 4400 kr :) Hilma nöjd med allt ! Fick en jeansklänning men har inte tagit kort på den än för jag har den på mig så det kommer bild på den imorgon :)

tack min fina Lina Allard ! <3

Efter jag hade varit uppe hos Poseidon & sagt hejdå så sov jag resten av morgonen hos lina, för hon ville fira mig . Jag Vakna vid 10 av att lina sjöng ja må hon leva för mig,gullet ! Så när jag Kollar upp ser jag en stor bricka med frukost, de va fil m. Jordgubbar & banan i & en stor skål med mango & ananas . Och ett paket med ett par örhängen i och ett halsband med ett p på son står för Poseidon :) Sen när vi hade ätit upp såg vi en film. Sen för en stund sen gick vi ut i solen och åt tårta, nu ligger vi här & steker på altanen, skithärligt! Tack världens bästa lina för en fin & lyckad morgon trots allt !

grattis på födelsedagen Linnéa, asbra början ...

thanks for those wonderful 2 years with you. I will miss you my teddy bear. Now you've go away and I Said goodbye one last time , last time I hug you , last time I kiss you. You are gone, but memories of you stay with me. I will always love you Poseidon ! ♥

ett sista hejdå ...

Har hjälpt pappa med bondgården idag & städat badrummet. Sen åkte jag till Poseidon för att säga hejdå för han åker ju imorgon bitti kl 5, Men så bestämde jag mig för att jag måste säga hejdå en sista gång , så jag ska sova nu för jag ska upp om 4 timmar igen, men det är så hilma värt det, det gäller ju Poseidon , varenda minut med honom räknas ! Imorgon fyller jag år med .. Ska försöka ha en bra födelsedag iaf , men de Känns som sorgen kommer ta över ... Godnatt !

onsdag.

Skolan först, va sisådär ,lite ledsen & så pga Poseidon ... Men efter skolan följde jag & moa med pappa till veterinären för att vaccinera Harry , det gick jättebra han sa ingenting :) Åkte och handla sen moa & jag var ute med Harry medans pappa va inne och handlade. Har varit ute med han lite nu, ska se på tv sen sova ! Ledig nu ändå tills på tisdag , skönt som fan ! Imorgon ska jag hjälpa pappa med hundgården & säga hejdå till Poseidon :'(

dagens linnéa


RSS 2.0