hemma !

Kom hem för ungefär en timme sen,har duschat och fixat till skolan sen dess.tänkte sova nu efter många timmars flygande,väntande och suttit på tåg.så Godnatt Skriver mer imorgon om veckan då kommer även bilder upp också :)

på flygplatsen nu.


dundret.

Vakna runt halv 10 idag kanske. Gick upp och åt frulle och fixa oss,sen vid 11 kpl carros farfar och skjusa oss till dundret , åkte skidor till 4 när det stängde. Nu sitter vi på stacken och tar de lite lugnt ,va och käka lite förut med. Vet inte riktigt vad vi ska göra sen ska väl bara hem tror jag. Imorgon ska vi förhoppningsvis åka skoter :)

måndag

Vi vakna runt 9 idag, gick upp och åt frukost och fixa iordning oss. Gjorde inte så mkt efter det gick till ica och köpte lypsyl. Sen hem och prata lite och så. Nu sitter vi på md's och ska käka sen Åker vi till dollarstore det är som ullared men vi hörs puss !

dålig uppdatering !

Har inte bloggat sen vi kom i fredags,men jag bill inte sitta och vara osocial. Menmen flyget gick bra när vi åkte hit. I fredags på kvällen träffa vi lite härligt folk och det gjorde vi även igår kväll med.idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på ,kanske skidor eller scooter får se vad det blir. Vi ska iaf gå och äta pizza sen med några andra ! Hare bra där hemma i östergötland :)

på tåget !


11 timmar kvar !


skolan..

Skolan har inte varit så jättejobbig fast det är torsdag vilket innebär jobbiga och tråkiga lektioner. Men nu har vi lunchrast börjar halv 2 igen då har vi sv sen sista timmen no. Sen efter skolan kommer pappa och hämtar mig och då åker vi upp till stallet en snabbis. Sen sover vi somsagt hos carro !

gällivare nästa !

Dålig bloggande idag med men har inte haft så mycket att skriva om. Skolan först sen följde Anna och jag med carro hem till Henne :) Mamma kom och hämta mig vid 6 hem och käka då sen lite filmmys med familjen Hihi. Har även packat nu till gällivare så nu närmar det dig verkligen ! Sover hos carro imorgon med eftersom tåget går halv 6 på fredag. Men ska sova nu godnatt !

onsdag.

Orkade inte uppdatera så mycket igår ska vara duktigare idag. Rätt sköna lektioner idag med. Sen när jag kommer hem är det packa till gällivare som gäller! 3 dagar kvar med idag ! Ska även plugga idrott när jag är hemma. Föresten så har jag so prov idag med hoppas det går vägen :) Men vi hörs !

godnatt :)


världens finaste vänner ♥

http://www.nt.se/24nt/#category=0&date=playlist
och tryck på " kärleken spirar i norrköping"



resten av bilderna på hugo !








hemma från skolan !

kom precis hem, fick skjus av mamma.
skönt att komma hem en halvtimme tidigare än vanligt :)
tänkte ta och plugga sen också till idrotts och soprovet..
skriver sen !


alla hjärtansdag-fika med tjejerna !


godmorgon !

Idag är det ju alla hjärtansdag,så nu på morgonen hade mamma gjort hjärtformade mackor till frukost,lite gulligt Men iallafall sitter på bussen nu men vi hörs senare!

solsidan !

håller på att se på solsidan,
sen ska jag se på time out.
och sen sova !
föresten har jag en snäll mamma som betalar resan till gällivare ,
på fredag åker jag med carolina och anna dit ! så jävla kul :)
tack mamma ! ♥

Utkast från tidigare idag !

sov hos anna med carolina igår kväll sen,mysigt !
gick upp vid halv 10 idag.
pappa kom och hämta mig och carro runt 11, åkte upp till stallet med lina då.
bara fix idag med,lite kallt för att rida.
kom hem därifrån för ett bra tag sen,
när vi kom hem så gick jag,victor och pappa en lång sväng med hugo och tog kort :)
tänkte plugga lite so och idrott sen också..
sen ikväll ponnyakuten och solsidan ! :d
kunde inte lägga in alla bilderna så dom kommer en annan dag.





harry's

det blev harry´s istället.
 
Kycklingfelé och klyfpotatis till förätt och till efterrätt fruktsallad

resturang saliga munken!

Nu åker hela familjen Jansson in till stan och äter på saliga munnen. Så här ser jag ut idag.

seriösa och suddiga bilder från idag!


torsdag.

Nationella prov i svenska först på morgonen,skrev uppsats i 3 timmar. Sen idrott,lunch , sv och sist no. Sitter nu i pappas bil påväg upp till stallet får se om vi kommer upp med pappas dåliga däck. Ska bara fixa iordning lite fort för jag måste hem och göra no som ska vara klar tills imorgon. Men vi hörs senare !

dagens outfit


godnatt.

Skolan först , skön dag . Sen hem och göra no och lite annat. Har sett på tv nu och är sjukt trött så jag orkar inte skriva ska sova nu på direkten så jag orkar med nationella proven imorgon igen. Hörs då godnatt !

<3

Du lyckades alltid se mina brister, du lyckades alltid se mina snedsteg.
Men du såg aldrig det som var trasigt

profildag.

Sitter här i Norsholm och väntar på att 84:an ska komma.. Idag är det profildag i skolan så det blir rätt skönt. Slippa alla lektioner, hoppas det blir lite kul iaf ! Men nu kommer bussen så jag skriver senare :)

tisdag.

Hade nationella prov i svenska idag på morgonen,gick skapligt iaf. Kort dag i skolan som alla tisdagar vilket är väldigt skönt. Aja kom hem runt 2 satte mig och kolla lite på tv sen göra lite no tills mamma kom hem vid 4,då åkte vi på öppet hus på jb ! Verkar som en bra skola men jag vet fortfarande inte vad jag ska gå varför måste det vara så svårt att bestämma sig ?! Ursh.. Men iaf kom hem vid 6 och då åt jag plättar. Sen lite no till och till sist duschen och nu tänkte jag sova för jag har ont i huvudet och jag är trött. Hörs imorgon.

massarge med både fötter och händer !


min dag.

Va i skolan först ,helt okej men tröttsamt ! Efter skolan åkte vi in till Annas mormor så nu sitter vi här. Har lagat pannkisar och sett på tv och sånt haha har varit ute lite med med tant Carolina och tant Anna !

dagens outfit.


skolan.

Efter att ha varit hemma nu i två veckor bär det av till skolan, Dagens outfit kommer upp sen. Vi hörs senare måste kolla på vägen så jag inte spyr på någon i nacken hehe.

söndag.

Idag vakna jag vid 10, Sen vid halv 12 åkte jag och pappa till stallet bara fixa iordning och mysterium med Poseidon ,hade ingen ork till att rida eftersom jag har varit sjuk,men jag är mycket bättre nu än vad jag har varit ,så det är ju skönt ! Har även gjort lite plugg idag ,lite engelska,matte och no ,efter dom här två veckorna har jag kommit efter en hel del så det känns mindre kul. Men de är sånt man får ta ! Har precis sett klart på ponnyakuten nu så jag tänkte gå och duscha nu sen kl 8 ska jag se på solsidan ,missa både ponnyakuten och solsidan förra söndagen för då var jag hos doktorn. Aja nu väntar duschen på mig , ska även fixa kläder till skolan imorgon ! den här högen har jag fått hem från skolan.

ponnyakuten.

Håller på och se på ponnyakuten nu ,bloggar lite senare :)

RSS 2.0