gott nytt år !

Nu är det bara några få timmar kvar på det här året. helt okej år faktiskt :) Hela släkten på mammas sida är här nu sen några timmar tillbaks, vi har precis ätit så jag tror att min mage sprängs vilken sekund som helst, och nu kommer mormor med två stora chipsskålar tror jag skippar det faktiskt.. Ska va lite social med dom andra nu. Blogga igen sen.

i bilen.

Sitter i bilen på väg in till stan, Eller rättare sagt till mormor. Till alla ni andra ha en riktig rolig kväll ! Så hörs vi senare eller nästa år :)

godmorgon.

Vaknade för en halvtimme sen, Somna inte fören vid halv 4 i natt. Tänkte gå och äta frukost nu. sen hoppa i i duschen och fixa mig,åker väl runt halv 3. Skriver sen igen !

Ingen bild kan vara bättre än ditt eget öga.

Klockan är runt 3 och jag kan inte sova ? ligger här och tänker på er .. Ska väl försöka sova ni iaf, precis som moa håller på att göra,snarkar så dörren skakar haha nedå inte riktigt men nästan ;) Men godnatt på er :)

allt en tjej vill ha.

Såg jag på ,så bra ! Nu blir det the karate kid. Sen sova Hörs imorn:)

nyårsafton imorrn.

Vad ska ni andra göra imorn? Själv ska jag till min mormor som fyller år. Lite tråkigt att inte vara med sina kompisar men det kan vara rätt mysigt att vara hos mormor med. Onödigt inlägg ! Bara för att skriva lite hehe ..

bloggdesign.

Orkar inte fixa en design från bloggdesign.se idag Så det får bli den här så länge tills jag har fixat en annan. Blir en film sen med mamma och pappa , mysigt :)

stallet.

Kom hem från stallet för ett tag sen. Mos red ut och jag gick med henne. Ser på film nu , sen är det mat - pommes och fläskfele mums ! Blogga senare :)

smarta linnéa !

Jag har råkat ta bort alla inläggen, Eller jag råka ta bort hela Bloggen. Skitsmart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0